Taze Donmuş Kadavrada TOETVA Kursu 31 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul’da LIV Hospital Vadistanbul ve İstinye Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir.

Derneğimiz ve Avrupa Endokrin Cerrahisi Derneği destekleri ile düzenlenlenmekte olan “Taze Donmuş Kadavrada TOETVA Kursu” 31 Ağustos 2024 tarihinde LIV Hospital Vadistanbul ve İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı’nda gerçekleştirilmiştir. 

Kursa ülkemizin yanı sıra 15 farklı ülkeden gelen, içinde KBB uzmanlarının da yer aldığı yaklaşık 30 cerrahi branş uzmanı, 6 kadavra üzerinde yöntemin pratiğini eğitmenler eşliğinde başarı ile deneyimlemişlerdir.

Kursun gerçekleştirilmesinde katkıları dolayısı ile düzenleme kurulunda yer alan Prof. Dr. Özer Makay, Prof. Dr Ahmet Cem Dural ve Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Türk başta olmak üzere konuşmacı ve eğitmenler Prof. Dr. Fatih Tunca, Prof. Dr. Atakan Sezer, Prof. Dr. Serkan Teksöz, Prof. Dr. Marco Raffaelli, Prof. Dr. Philipp Riss, Prof. Dr. Andrea Casaril, Prof. Dr. Ayberk Kurt, Doç. Dr. İsmail Cem Sormaz, Doç. Dr. Murat Özdemir, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ve ev sahibi İstinye Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı ekiplerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. 

Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız.