CERRAHİ ANATOMİ DUAYENİ SKANDALAKİS TÜRKİYE'DE - 2. DUYURU

 Endokrin Cerrahisi Derneği, 31 MART 2018 tarihinde İzmir'de, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliği ile 'Skandalakis Cerrahi Anatomi ve Embriyoloji - Bölüm 1: Tiroid ve Boyun Kursu' düzenliyor. Temel derslerin yanı sıra ustalarla kadavra diseksiyonu gerçekleştirilecek kursumuzda Prof. Dr. Skandalakis, Uluslararası Endokrin Cerrahisi Birliği Başkanları'ndan Prof. Dr. Linos ve Atina Üniversitesi Dekanı Patolog Prof. Dr. Patsouris'i ağırlayacağız.

 
İlk duyuruduan sonraki yoğun talebe karşılık vermek üzere teorik ders salonunun yeri değiştirildi ve Muhittin Erel Amfisi oldu. Böylece yedek listeye alınmış olan başvuru sahipleri de asil listeye girmiş oldu. Temel derslerin ardından gerçekleştirilecek 'quiz' ile puan sıralamasına göre ilk 80 kişi makroskopi laboratuvarına davet edilecek, ilk 8 kişiye ise 'Ustalarla Hands-On Kadavrada Diseksiyon'u imkanı sunulacak. Diğer katılımcılarımız ise Prof. Skandalakis'in bulunduğu ana masadan canlı yayın aktarımıyla  kadavra diseksiyonunu Muhittin Erel amfisinden izleyebilecek. Quize katılım zorunlu değildir.

Ücretsiz kursumuza kayıt şarttır. Kayıt için Op. Dr. Murat Özdemir'e (muratozdemir.md@gmail.com) e-posta yoluyla bilgilerinizi lütfen iletiniz. Şu ana dek kayıt yaptırmış olanların tekrar e-posta göndermelerine gerek yoktur.  
 
Toplantının afişi için lütfen tıklayınız. Program için lütfen tıklayınız
 
İlgi duyan tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz!