Merhaba

Endokrin Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu tarafından dernek web sayfasını hazırlamak ve yürütmekle görevlendirildik. Web sayfamız, yalnızca dernek etkinliklerini meslektaşlarımıza duyurmakla kalmayacak, endokrin hastalıkları ve cerrahisi alanında bir ulusal eğitim ve tartışma platformu olacaktır.

Web sitemiz ve e-bültenlerimiz genel cerrahi, endokrinoloji, nükleer tıp ve patoloji uzman ve asistanlarına açık olacaktır.  Web sitemizin temel amacı bu disiplinler arasında bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamaktır.  Anketler, makale ve kılavuz yorumları, olgu  tartışmaları bu amaca hizmet edecektir. Tüm disiplinlerdeki meslektaşlarımızın etkin katılımı siteyi güçlendirecektir.

Web sayfamızda Endokrin Cerrahisi ustalarını daha iyi tanıyabilmemiz için röportajlar yer alacaktır. İlk bültenimizde derneğimizin kurucusu hocamız Prof Dr Erol Düren ile yapılan röportaj yer almıştır.

Endokrin Cerrahisi Derneği tarafından, tiroid cerrahisi konusunda bilgi ve deneyimini artırmak isteyen meslektaşlarımız için “Gezici tiroid cerrahisi okulu” oluşturulacaktır. Bu süreçte, dileyen meslektaşlarımızın çalıştıkları kurumlara gidilecek, hem tiroid cerrahisinin teorik bilgileri gözden geçirilecek, hem de birlikte ameliyata girilerek pratik uygulama yapılacaktır. Gezici okulun planlama ve eşgüdümü web sitesi aracılığıyla yapılacaktır.   

Yine web sayfamız aracılığıyla çok merkezli çalışmalar başlatarak, ulusal endokrin cerrahi serileri oluşturmayı, daha sonra da bu çalışmaları ulusal ve uluslararası platformlarda sunmayı hedefliyoruz.

Web sayfamızda, hem olgu, hem de endokrin cerrahi ile ilgili yasal sorunlarınızı iletebileceğiniz bir danışma hattı oluşturulmuştur. Dileyen meslektaşlarımızın sundukları olgular, genel olgu tartışma platformuna aktarılacaktır.  

Endokrin cerrahisi ile ilgili bilgilendirilmiş onam formları web sitemizde gereli güncellemeler yapılarak yer alacaktır.

Çalışma grubumuza katılarak web sitesine etkin katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımız bizi mutlu edecektir

Endokrin Cerrahisi Derneği
Web Sitesi Çalışma Grubu
info@endokrincerrahisi.org